2021-02-09

Emma Watson är ny projektledare på Doc Lounge Malmö!

Tidigare har hon varit journalist och fotograf och verkat i Malmös fotbollskretsar. Nu blir Emma Watson ny projektledare för dokumentärfilmsklubben Doc Lounge Malmö.

- Det ska bli väldigt spännande, såklart. Jag är en van arrangör och roddare men har inte gjort dokumentärfilmsklubb innan. Det är ett otroligt ärofyllt uppdrag att få och jag hoppas kunna bidra till allt som varit och allt som ska bli.

Emma Watson kommer närmast från några år som journalist och webbredaktör på Egmont Publishing och har just satt en karriär som bröllopsfotograf- och filmare på paus. Utöver arbetet finns ett stort engagemang kring fotbollen i staden.

- Jag är ju väldigt spretig, men likväl intensiv och noggrann i allt jag går in i. Jag tror att alla mina kompetenser kring projektledning, fotografering, film, journalistik, design och sociala medier kommer bakas ihop perfekt här på Doc Lounge.

Doc Lounge har på grund av pandemin tvingats sätta visningar på paus, men vi kan hinta om att minst ett digitalt event kommer att ske i närtid. Detta blir Emma Watsons första anhalt.

- Det är ju så typiskt alltihop, men, nu är det bara såhär. Det finns en spänning också i att få en prekär situation i knäet och försöka göra något nytt av det. Vi hoppas att alla som gillar Doc Lounge genom detta ska få känna av gemenskapen igen, men också att fler hittar in till vår värme.