Doc Lounge Göteborg

Dokumentärfilm i världsklass, kryddat med liveakter, bar och inbjudna gäster.

OM OSS

Välkommen till Doc Lounge Göteborg, stans bästa filmklubb och en fusionbiograf som blandar det bästa av vad kulturen har att erbjuda – bar, musik och samtal tillsammans med de hetaste dokumentärfilmerna från hela världen.

 

Doc Lounge Göteborg är en visningsklubb för nyproducerad dokumentärfilm och en del av det nordiska nätverket Doc Lounge. Verksamheten grundar sig i ett unikt filmvisningskoncept där vi vid varje tillfälle presenterar det senaste från dokumentärfilmsgenren i en kreativ och inbjudande miljö. Vi adderar livemusik, intressanta samtal och andra kringarrangemang och låter interaktionen med publiken bli en stor och viktig del av kvällen. Kort och gott – världens bästa filmer och veckans skönaste häng!

 

Doc Lounge Göteborg stöttas av och samarbetar med bland annat Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen, Folkteatern Göteborg, FilmCloud och ABF Göteborg.

Doc Lounge Göteborg söker eventproducent

Läs mer

KOMMANDE EVENT

Just nu har vi sommaruppehåll. Vi ses igen till hösten!

PASSERADE EVENT

Tanteleken av Charlotte Berglin

12 MAJ: BIOPREMIÄR FÖR TANTLEKEN AV CHARLOTTE BERGLIN

Läs mer

9 MAJ: GIRL GANG – SÄSONGSAVSLUTNING

Läs mer

25 APRIL: JÄVLA PAPPA + REGISSÖRSBESÖK

Läs mer

4 APRIL: SCAB VENDOR + LIVE: LA MASSA GREJER

Läs mer

KONTAKTA OSS

Har du en film du gärna vill se på Doc Lounge Göteborg? Vill du eller ditt band spela hos oss eller har du frågor eller synpunkter om våra events? Vi vill gärna höra av dig!
Beatrice P. Garcia
Projektledare event
beatrice@doclounge.se
0760-95 01 71
Annie Karlsson
Projektledare
annie@doclounge.se
070-272 35 31
Scab Vendor
Girl Gang