Doc Lounge Malmö söker volontärer!

I snart tio år har Doc Lounge samlat Malmöborna kring premiärer och förhandsvisningar av de allra senaste dokumentärfilmerna från hela världen. Genom unika helkvällar där filmvisningar kombineras med intressanta kringarrangemang, aktuella gäster, regissörsbesök, liveakter och barhäng, vill Doc Lounge öka och bredda publiken för dokumentärfilm och ge besökarna en upplevelse som engagerar och stannar kvar i minnet. Det ordinarie programmet hålls varje tisdag i klubb- och konsertlokalen Babel på Spångatan i Malmö.

Tanken är att Doc Lounge ska fungera som en språngbräda för den som vill lära sig om arrangemang, kommunikation, projektledning och om kultur- och filmbranschen. Eller helt enkelt bara ett sätt att träffa nya härliga människor. Som medlem i vårt volontärteam finns man med under våra arrangemang på tisdagarna på Babel, och jobbar tillsammans för att ge publiken en grym kväll och filmupplevelse. 

Eftersom syftet med Doc Lounge är att sprida dokumentärfilmen till en större och bredare publik är en av de allra viktigaste uppgifterna man har som volontär att vara en ambassadör för Doc Lounge.

Flera volontärer har utöver detta nischat sig och jobbar med att fota under evenemang, skriva texter eller göra grafiska produkter. Doc Lounges volontärer får självklart vara med och påverka filmprogrammet, komma med idéer på framtida bokningar och bygga konceptet. Vi kör löpande brainstorms under våra kickoffer, team-möten och after works. Inga som helst krav på förkunskaper - ju spretigare grupp desto bättre! 
 
Är detta något för dig?
Skicka då ett mail till oss så bokar vi in ett möte!
malmo@doclounge.se