Doc Lounge Varberg
Past10/82017

Silvana

Olivia Kastebring, Mika GustafsonChristina Tsiobanelis, 90 min, Sweden, 2017

Trailer Silvana - väck mig när ni vaknat from MANTARAY FILM on Vimeo.

Utomhusbio med förhandsvisning av Silvana - Väck mig när ni vaknat

Se filmen om Silvana Imams resa från underground scenen till ikon. Om press och superhjältekrav, om feminism och om mytisk kärlek.

Se Silvana - Väck mig när ni vaknat tillsammans med oss under bar himmel på Varbergs torg den 10 augusti, en hel månad innan dess biopremiär i september.

Vi är enormt stolta och glada över att få förhandsvisa den kommande dokumentärfilmen om ikonen Silvana Imam »SILVANA - VÄCK MIG NÄR NI VAKNAT« när vi gästar utomhusbio eventet på Varbergs torg den 10 augusti! 

En intim kärlekshistoria och en filmisk resa där vi får följa Silvana Imam från att vara en underground artist till att bli en av samtidens största ikoner både musikalist och feministiskt. Genom hennes kompromisslösa texter har hon tagit Skandinavien med storm. Med sina knivskarpa texter har hon vunnit flera stora priser och längs resan också format den nästan mytiska relationen till popmusikern Beatrice Eli. 

Men efter bara ett år i rampljuset kom allt plötsligt. Silvana kraschar under trycket och är trött på konsekvenserna av att bli märkt som en "stark kvinna". Hon bestämmer sig för att börja visa nya sidor av sig själv "för att det inte finns några superhjältar, bara människor".

En film av av Olivia Kastebring, Mika Gustafson och Christina Tsiobanelis. 

Visningen sker i samarbete med TriArt Film och Mantaray Film - tack till er! Och tillsammans med Bio Capitol och Varbergs kommun.

Friends & sponsors