Doc Lounge Malmö
Past29/102019

Touch Me Not

Adina Pintilie, 123 min, Romania, 2018

Touch Me Not

Specialkväll med regissörsbesök och samtal! Kvällen startar redan klockan 18.00!

Välkomna till en helkväll som utforskar det mänskliga begäret och den djupa rädslan inför det viktiga ämnet intimitet.

Den hyllade filmen TOUCH ME NOT är en film i gränslandet mellan fiktion och dokumentär som utforskar det mänskliga begäret efter närhet och den djupa rädslan för intimitet som kan drabba oss. En visuellt vacker film om kropp och sex som inte lämnar någon oberörd. 

Touch Me Not vann Guldbjörnen vid Berlinale filmfestival 2018 och är Adina Pintilies debutfilm, som tillsammans med personer från filmen gäster oss på babel den här kvällen. Filmen kommer efterföljas av ett djupgående samtal tillsammans med Adina och personer/karaktärer från filmen, ett samtal som kommer modereras av saxualupplysare Marco Vega. Visningen görs i stolt samarbete med RFSU Malmö

OBS! Den här visningen startar 1 timme tidigare än övriga visningar den här hösten!
Dörrana öppnar: 18.00 - filmstart:19.00 - samtal ca.21.00

→ Var, när, hur!?
Dörrar öppnas: 18.00 - OBS! FILMSTART: 19.00 - SAMTAL ca 21.00
Plats: Babel, Spångatan 38
Pris: Ordinarie: 90 kr - Student & pensionär: 70 kr
Platserna är onumrerade.

→ Sittplatser:
Alla platser är onumrerade. Förköpsbiljett garanterar inte sittplats vid utsålda arrangemang. Möbleringen är inte fast, så variationer förekommer beroende på kväll.

→ Tillgänglighet:
Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: malmo@doclounge.se En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob. Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.