Doc Lounge Malmö
Current29/102019

Touch Me Not

Adina Pintilie, 123 min, Romania, 2018

Touch Me Not

Specialkväll - filmstart 19.30

Välkomna till en helkväll som utforskar det mänskliga begäret och den djupa rädslan inför det viktiga ämnet intimitet.

Golden Bear vinnare på Berlinale 2018

Berätta hur du älskade mig, så jag förstår hur man älskar. En filmare och hennes karaktärer vågar sig in i en personlig forskning om intimitet. På den flytande gränsen mellan verklighet och fiktion följer TOUCH ME NOT Lauras, Tomas och Christians känslomässiga resor och ger en djup inblick i deras liv. 
Det finns ett mänskligt begär och en önskan om intimitet, men även en djup rädsla inför den. Karaktärerna arbetar för att övervinna gamla mönster, försvarsmekanismer och tabuer, för att bli fria. TOUCH ME NOT utforskar hur intimitet kan hittas på de mest oväntade sätt och hur vi kan älska en annan utan att förlora oss själva. 

Mer info om program och gäster: TBA

→ Var, när, hur!?
Dörrar öppnas: 19.00 - OBS! FILMSTART: 19.30 - SAMTAL efter filmen
Plats: Babel, Spångatan 38
Pris: Ordinarie: 90 kr - Student & pensionär: 70 kr
Platserna är onumrerade.

→ Sittplatser:
Alla platser är onumrerade. Förköpsbiljett garanterar inte sittplats vid utsålda arrangemang. Möbleringen är inte fast, så variationer förekommer beroende på kväll.

→ Tillgänglighet:
Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: malmo@doclounge.se En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob. Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.