Doc Lounge Malmö
Past3/122019

The Men's Room

Petter SommerJo Vemund Svendsen, 75 min, Norway, 2018

The Men´s Room

Välkomna till ett känslofyllt avslut av höstsäsongen tillsammans med oss och en norsk manskör!

Säsongens sista film är en känslofylld berättelse om gemenskap, Black Sabbath och döden. I The Men 's Room möter vi en norsk manskör som övar inför sitt största gig någonsin – som förband åt Black Sabbath, samtidigt som deras dirigent kämpar mot sin cancer.

Välkomna till ett sjungande avslut av höstsäsongen tillsammans med oss, den norksa manskören och Malmö Indiekör! Kom och fira en fantastisk säsong och njut av den sista filmen för 2019! I The Men's Room möter vi en norsk manskör som övar inför sitt största gig någonsin – som förband åt Black Sabbath, samtidigt får deras dirigent ett ödesdigert besked. Och bästa Malmö Indiekör förgyller vår finalkväll men skönsång och det ryktas om ALLSÅNG!

→ The Men's Room - For vi er gutta
Sommer & Svendsen / Norge / 2019 / 74 min
Varje vecka samlas de 25 männen för att dricka öl, snacka skit och sjunga rockiga, underbältet låtar.
Bakom slutna dörrar formas en gemenskap och ett broderskap som binder dem samman. De har till och med lovat att sjunga på varandras begravning – lite utav ett skämt som plötsligt kan komma att bli verklighet.
Regissörerna Sommer och Vemund Svendsen skildrar en gemenskap där både stora och små känslor får ta plats, blandat med mycket sång och hårdrock.

→ På scen: Malmö Indiekör
Malmö indiekör är inne på sitt sjätte år, med låtar av bland annat New Radicals, Imogen Heap och Massive Attack. Vi sjunger helt enkelt låtar som vi själva brukar lyssna på, och vi måste ha kul när vi gör det! För dig som vill höra mer: den 13/12 har Malmö Indiekör sin stora vinterkonsert på Inkonst - via deras Facebooksida kan du säkra din biljett dit redan idag.

→ Var, när, hur!?
Dörrar öppnas: 19.00 - Malmö Indiekör: 19.40 Filmstart: 20.00
Plats: Babel, Spångatan 38
Pris: Ordinarie: 90 kr - Student & pensionär: 70 kr
Platserna är onumrerade.

→ Sittplatser:
Alla platser är onumrerade. Förköpsbiljett garanterar inte sittplats vid utsålda arrangemang. Möbleringen är inte fast, så variationer förekommer beroende på kväll.

→ Tillgänglighet:
Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: malmo@doclounge.se
En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob. Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.

More info about Doc Lounge Malmö and our movies can be found on our website: www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.