Doc Lounge Göteborg
Past10/82010

The Extraordinary Ordinary Life of José Gonzales

Mikel Cee KarlssonFredrik Egerstrand, 74 min, Sweden, 2010

The Extraordinary Ordinary Life of José Gonzales

Förhandsvisning!

Hejsan alla Doc Lounge diggare. Hoppas ni har det skönt och riktigt sommarmyser just nu. Men den 10 augusti är ni välkomna till en helkväll med fokus på: ” The extraordinary ordinary life of José Gonzalez”.

DJ: José Gonzalez, Yukimi Nagano (Little Dragon), Fredrik Egerstrand (Plattform)

Live: The  Naima Train (live på scen ca. 2015)

Vi intar för en kväll Bio Roy på Avenyn. Fixar barservering i salongen. José Gonzalez och Yukimi Nagano är Deejays och stjärnskottet Naima Train spelar live, och 20.30 visar vi filmen om JG. Först ser ni José live på Götaplatsen (18.15) och senare på vita duken och i deejaybåset, kan det bli bättre?. Biljetter hämtar ni från 16.00 på Bio Roy den 10 augusti. 

Detta kommer bli en kanonkväll, inte missa! Allt detta ett samarbete mellan Göteborgs Kulturkalas, Göteborg Filmfestival,  Film i Väst, Folkets bio, Plattform och Doc Lounge.

Samtal efter filmen med huvudpersoner och regissörer!

Information om filmen:

Med kongeniala metoder: videodagbok, övervakningskamera, konsertbilder, turnédokumenterande och underfundiga animationer av Per-Isac Snälls, har filmarna Mikel Cee Karlsson  och Fredrik Egerstrand lyckats fånga något så gäckande som den kreativa processen hos en av Sveriges finaste – och hemligaste – musiker: José Gonzalez. De utsökta beståndsdelarna bildar en helhet som, om man vill, kan läsas som ett glödande försvar för konstens skönhet och för dem som skapar den.

 Kul att ni valt att besöka vår klubb och vårt filmnnätverk DOC LOUNGE. Vi fortsätter visa nya filmer varje tisdag med start i mitten på september 2010. Då håller vi till i vårt stora vardagsrum på House of Win-Win. Vi behöver alltid pigga medarbetare, så om någon eventuellt känner för att jobba som volontär nån kväll emellanåt, kontakta marie@doclounge.se .  Varmt välkomna till vår nästa visning! Mvh EMRIK LARSSON, projektledare Doc Lounge