Doc Lounge Varberg
Past27/102016

Strike a Pose

Ester GouldReijer Zwaan, 83 min, NetherlandsBelgium, 2016

Strike a Pose

Titta in i kulissen bakom Madonnas succéturné! Varbergsbandet Qvintetten på scen!

Tillbaka i Teater Hallands foajé! Vi har turnerat klart och kommer hem för att visa filmen om Madonnas danscrew som följde med på den ikoniska turnén Blonde Ambition Tour!

Plats Teater Hallands foajé I 19.00 Mingel & Musik I 20.00 Film

Film: Strike a pose

Eleganta, begåvade och vackra män. Strike a Pose är filmen om dansarna som stöttade karriären för en av världens mest älskade och kontroversiella artister - Madonna. Men bakom scenen var de bara en blandad, lättpåverkad grupp ungdomar. Deras liv skulle för alltid förändras av Madonnas ikoniska turné Blonde Ambition Tour.

Efter turnén, utan Madonnas perfektionism och järnhand, tappade en del av dem fotfästet. Känslomässigt vilsna av berömmelse och stjärnglans landade de i kaos och tvingades hantera verkligheten med sjukdomar och förlust av nära vänner.

Strike a Pose ger oss en inblick i sanningen bakom den glamorösa fasaden och skildrar ett känsloladdat återförenande av dansarna efter många år isär.

På Scen: Qvintetten

Bandet består av varbergarna Bjarki Kjellsson​, Emma Hallin​, Andreas Flöisbon, Freja Einarsdottir och Conny Nordqvist. De spelar egenskrivet material i singer/songwriter anda med jazziga såväl som mer alternativa inslag. Genom att blanda vackra melodier med oväntade element skapar Qvintetten musik som förtrollar och förför. Klicka på bilden nedan för smakprov!