Doc Lounge Malmö
Past22/102019

Hail Satan?

Penny Lane, 95 min, USA, 2019

Hail Satan?

Satanism, ockulta symboler och kampen om det fria ordet

Vi gör plats för satanism och djävulsdyrkan på filmduken med filmen Hail Satan? Gräsrotsrörelsen The Satanic Temple provocerar med sin symbolik och kämpar för demokratiska rättigheter. För vad betyder egentligen trosfrihet? En hyllad dokumentärfilm där mörkt allvar skruvas till absurditet.

Den 22 oktober hälsar Doc Lounge Malmö satanismen välkommen till filmduken med filmen Hail Satan?. Gräsrotsrörelsen The Satanic Temple provocerar med sin symbolik och kämpar för demokratiska rättigheter. För vad betyder egentligen trosfrihet?

En späckad kväll med:
19.00 - 19.45 Ericalibaba DJ:ar med ockult vinyl
19.45 - 20.00 Satanistisk crashcourse med Bjarke Mønsted från Satanic Denmark
20.00 - Hail Satan?
21.35 - Q&A med Erica Li Lundqvist, Lektor i Religionsvetenskap på Malmö Universitet

→ Var, när, hur!?
Dörrar öppnas: 19.00  Filmstart: 20.00
Plats: Babel, Spångatan 38
Pris: Ordinarie: 90 kr - Student & pensionär: 70 kr
Platserna är onumrerade.

→ Sittplatser:
Alla platser är onumrerade. Förköpsbiljett garanterar inte sittplats vid utsålda arrangemang. Möbleringen är inte fast, så variationer förekommer beroende på kväll.

→ Tillgänglighet:
Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: malmo@doclounge.se
En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob. Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel