Doc Lounge Stockholm
Past8/22018

Punk Voyage

Jukka KärkkäinenJ-P Passi, 97 min, Finland, 2017

Galapremiär: Punk Voyage

Säsongspremiär! Filmens stjärnor på plats!

Säsongspremiär och vi slår på stora trumman, med en förhandsvisning av Punk Voyage - en episk punkresa från Finland till Eurovision Song Contest, med filmens stjärnor på plats under kvällen! 

▼FILMEN▼
Pertti Kurikan Nimipäivät (Pertti Kurikkas namnsdag) är det älskade och unika punkbandet som uppnår kultstatus i hemlandet Finland och fortsätter sitt segertåg med 300 konserter i 16 länder världen över. Som kronan på verket blir bandet framröstade att representera Finland under 2015 års Eurovision Song Contest, och spelar live för över 100 miljoner tv-tittare. En film om Finlands mest populära punkbands sista äventyr under en bitvis taktlös, men alltigenom ärlig och oförglömlig resa fylld av drama, skratt och tårar. 

Jukka Kärkkäinen & J-P Passi / Finland / 100 min / 2017
Språk: Finska
Undertexter: Svenska

▼TIDER▼
20:00 Foajé öppen för mingel!
20:30 Filmstart, Bio Rio
22:10 Q&A med bandet och regissörerna
22:30 Fest @ Calexico och performance!
23:00 Performance med Kalevi Helvetti

▼FEST + KALEVI HELVETTI▼
Efter filmen och Q&A hos Bio Rio blir det premiärfest på Calexico, Hornstulls Strand 4. Bandmedlemmen Pertti gör ett performance som sitt alter ego Kalevi Helvetti - Förvänta er utspökad mask, mörka historier och en performer som inte är rädd för att gå loss på scen!

▼PLATS▼
Bio Rio, Hornstull Strand 3
Bio Rio är tyvärr inte handikappanpassat och trappan ner till salongen saknar ramp för rullstolar. Salongen däremot har platser för både rullstolar och barnvagnar. 
&
Calexico, Hornstull Strand 4
Ett stenkast från Bio Rio. Tillgänglig lokal på marknivå.

▼FRUKOST▼
Missa inte att Punk Voyage även går som frukostvisning hos Bio Rio söndag 11/2! Boka in detta populära och mysiga koncept via Bio Rios hemsida. Efter visningen blir det samtal med filmens regissör och Anni Fahler från Finlandsinstitutet! 

Läs mer om Doc Lounge Sthlms program: www.doclounge.se/sthlm
Info in ENGLISH: http://doclounge.se/films/punk-voyage

Visningen presenteras i stolt samarbete med Stockholm Stad, Stockholms läns landsting, Svenska Filminstitutet och Bio Rio.