Doc Lounge Göteborg
Past13/122017

Becoming Zlatan

Fredrik GerttenMagnus Gertten, 99 min, Sweden, ItalyNetherlands, 2015

Den unge Zlatan (OBS, extrainsatt visning!)

OBS, extrainsatt visning! Dokumentären om Sveriges främste fotbollsspelare genom tiderna.

~ EXTRAINSATT FILMVISNING MED SVENSKT TAL OCH SVENSK UNDERTEXT ~
OBS! Begränsat antal platser, se information längre ner.

Vill du se hur Zlatan från Rosengård blev “Ibra” med hela världen? Vi är väldigt glada över att tillsammans med Individuell Människohjälp kunna bjuda in till denna speciella visning av “Den unge Zlatan”. En dokumentär om Sveriges främste fotbollsspelare genom tiderna. Visningen är helt gratis och innan filmen drar igång minglar du till riktig vinnarmusik vald av dj:n Klara Grape!

Filmen visas med både svenskt tal och svensk undertext så att alla, oavsett om du är ny i Sverige och vill öva på språket eller om du bott här hela ditt liv, kan förstå. Ett extra tack till Västra Götalandsregionen för denna möjlighet. <3

VIKTIGT: För att se filmen måste du stå på en gästlista. Anmäl dig genom att skicka namn och mail till: gbg@doclounge.se. Skriv “Zlatan” i ämnesraden. När du fått ett bekräftelsemail är din plats bokad. Vi har bara ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Film: Den unge Zlatan (2016)
Regi: Fredrik Gertten, Magnus Gertten
Språk: Svenska
Undertext: Svenska

Resan från Malmö till världens strålkastarljus var allt annat än spikrak för Zlatan Ibrahimović. I filmen följer vi honom från tiden som uppkäftig begåvning i Malmö FF, via åren i Ajax, tills han värvades till Juventus och slog igenom på den absolut största fotbollsscenen.

DJ: Klara Grape
När Klara Grape inte väljer musik på Doc Lounge bossar hon över popklubben Badlands och har egna podden "Klara träffar". Hos oss denna kväll blir det vinnarhits i högtalarna innan filmen drar igång!

Doc Lounge är en dokumentärfilmsklubb som visar nya dokumentärer i minglig miljö. I december kan du se två extrainsatta filmer, den 12:e och 13:e december (vår första visning är "Silvana - Väck mig när ni vaknat, event HÄR). Båda har svenskt tal och svensk undertext och är bra tillfällen för människor med olika språkförutsättningar att träffas och se film tillsammans.

** Visningen presenteras stolt i samarbete med Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen, ABF, Folkteatern och Individuell Människohjälp **

TID: Onsdag 13 december. Dörrarna öppnar kl. 18.30, filmen börjar kl. 19.00
PLATS: Folkteaterns foajé, Olof Palmes Plats Göteborg (vid Järntorget)
ENTRÉ: Gratis! Men du måste anmäla dig genom att maila gbg@doclounge.se och invänta bekräftelse på din bokning. Begränsat antal platser.
TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=B-7YJ030MTg

Friends & sponsors