Doc Lounge Göteborg
Past15/82021

ANMÄL DIN FILM TILL DOC LOUNGE LOCALS 2021

Har du gjort en grym dokumentär kortfilm? Är du eller filmen hemmahörande i Västra Götalandsregionen och vill du visa den för en initierad publik i Göteborg? Ta chansen och anmäl kortfilmen till Doc Lounge Locals 2021.

För tredje året i rad har vi äran att, tillsammans med Västra Götalandsregionen och FilmCloud, dra igång projektet Doc Lounge Locals. Här låter vi lokala talanger från Västra Götaland ta plats och visa sina dokumentärfilmer på regionens bästa dokumentärfilmsklubb, Doc Lounge Göteborg.

De kortdokumentärer som rör oss mest i hjärtat, visar på ett skickligt hantverk och har en stark berättarröst kommer visas före en ordinarie långfilm under en Doc Lounge-kväll under hösten. Filmskaparen/filmskaparna välkomnas också att presentera sin film direkt på plats för Doc Lounges varma och peppande publik. 

Kortdokumentären ska vara:
Max 15 minuter lång. 
Max två år gammal (dvs den hade sin första visning 2019 eller senare).
Tillgänglig för visning fysiskt eller digitalt under hösten 2021.
Gjord av en filmskapare född eller bosatt i Västra Götalandsregionen. Och/eller att filmen är producerad i Västra Götalandsregionen.

Anmälan görs via mail till Doc Lounge på gbg@doclounge.se med “Doc Lounge Locals” i ämnesraden. Vi behöver följande information:
- Kortdokumentärens titel
- Regissör (namn + kontaktuppgifter)
- Producent (namn + kontaktuppgifter)
- Kortdokumentärens/regissörens koppling till Västra Götalandsregionen
- Premiärår
- Vimeo-, youtube- eller annan streaminglänk. 

Anmälan är öppen till och med den 15 augusti 2021. Vilka dokumentärer som väljs ut bestämmer Doc Lounge Göteborg.

 

Friends & sponsors