Doc Lounge Stockholm
Past14/82014

All We Have Is Now

Alexandra Dahlström, 80 min, Sweden, 2014

All We Have Is Now

Visning på Trädgården!

För fjärde året i rad ställer Doc Lounge Stockholm till med dokumentärfestival på klubben Trädgården i Stockholm!  I år bjuder vi på en blandning av musikfilmer samt en extraaudiell upplevelse: radiodokumentären Kökshistorier. Scenografin är signerad Mycket/Moa Sjöstedt och vår Master of Ceremonies Iris Smeds guidar publiken genom kvällarna!

FILM ALL WE HAVE IS NOW: 
Punkbandet Vulkano står redo att ta över världen. När resan börjar möter vi en trio i en källare i Skanstull bestående av tidigare Those Dancing Days-medlemmarna Cecilia Efraimsson och Lisa Pyk Wirström, och Rebecka Rolfart. Men inför den stora Los Angeles-resan, och spelningen för viktiga kontakter i den amerikanska nöjesbranschen, hoppar Rebecka av.

Guldbaggebelönade skådespelerskan Alexandra Dahlström (Fucking Åmål) långfilmsdebuterar som regissör med en närgången dokumentär med stort hjärta, om att starta ett punkband på 2010-talet. Producerad av Göran Olsson (The Black Power Mixtape). Exklusiv förhandsvisning – filmen har biopremiär den 24 oktober.

EXTRA:
Alexandra Dahlström och Vulkano djar mellan kl 18-20.15.

Mycket är ett samarbetsprojekt mellan designern Mariana Alves samt arkitekterna och konstnärerna Katarina Bonnevier och Thérèse Kristiansson. Sedan våren 2012 har trion stått bakom bland annat PLAYAN i Göteborg, De oändliga möjligheternas boendeteater på Arbetets museum i Norrköping och Clubscenen ett forskningsprojekt om queer klubbkultur. För denna festival samarbetar de med designern Moa Sjöstedt.

Iris Smeds är konstnär och arbetar med frågor rörande representation, värdet av konst och identitet som en handelsvara. Hon uppträder ofta som något av sina fiktiva alias och gör främst större projekt där text, konst och offentliga framträdanden samverkar. Under denna festival agerar hon Master of Ceremonies och guidar besökarna genom kvällarna.

Tack till Non Stop Entertainment, Story, Stockholm Stad och Stockholms läns landsting.