Doc Lounge Malmö
Past22/92014

All We Have Is Now

Alexandra Dahlström, 80 min, Sweden, 2014

All We Have Is Now

Förhandsvisning! Livespelning! I samarbete med Nordisk Panorama

"Guldbaggebelönade skådespelerskan Alexandra Dahlström (Fucking Åmål) regidebuterar med en närgången dokumentär med stort hjärta, om att starta ett punkband på 2010-talet"

ALL WE HAVE IS NOW hade världspremiär i augusti och visas nu för första gången i Malmö. Missa inte chansen att se denna fantastiska film OCH albumaktuella Vulkano live på ett storartat måndagskalas i samarbete med Nordisk Panorama! 


ALL WE HAVE IS NOW: 
Punkbandet Vulkano står redo att ta över världen. När resan börjar möter vi en trio i en källare i Skanstull bestående av tidigare Those Dancing Days-medlemmarna Cecilia Efraimsson och Lisa Pyk Wirström, och Rebecka Rolfart. Men inför den stora Los Angeles-resan, och spelningen för viktiga kontakter i den amerikanska nöjesbranschen, hoppar Rebecka av. Guldbaggebelönade skådespelerskan Alexandra Dahlström (Fucking Åmål) regidebuterar med en närgången dokumentär med stort hjärta, om att starta ett punkband på 2010-talet. Producerad av Göran Hugo Olsson (The Black Power Mixtape, Concerning Violence m fl) och Story (At night I fly, Belleville Baby m fl).

LIVE: 
Vulkano är en kompromisslös extrovert vildmarksriot med rötter i det övernaturliga. Förföriska melodier och hypnotiska rytmer blandas med pumpande basslingor och Cissis uttrycksfulla stämma. Egensinniga texter som berör ämnen som magi, natur, ensamhet, vänskap, död, andlighet och fantasi skapar en unik mystik och atmosfär. Musikstilen kallar de “spiritual punk’n'art. 

GÄSTER:
Regissören Alexandra Dahlström och Vulkano själva gästar oss och berättar mer om filmen och framtiden.

DJS:
Filmens regissör Alexandra Dahlström bjuder på sina bästa låtar innan filmen startar. Lagom till att festivalklubben drar igång tar teamet bakom livemusikklubben KICKSTART över i dj-båset och lovar att hotta upp dansgolvet. 

TID: 19.00 / Film ca 20.00 / Konsert & Klubb ca 22.00

Visningen presenteras i stolt samarbete med Nonstop Entertainment, Nordisk Panorama, Malmö Kulturstöd, Film i Skåne, SVT, ABF, Svenska Filminstitutet, Folkets Bio Malmö, WG Film och Babel.