Doc Lounge Varberg
Past9/102014

112 Weddings

Doug Block, 90 min, USA, 2014

112 Weddings

Bröllopsbonanza!

FILM: 112 WEDDINGS
För att försörja sin dokumentärfilmskarriär har Doug Block vid sidan av, i nästan 20 år, filmat bröllop. Intimt har han följt paren under deras mest lyckliga och känsloladdade dag, för att sedan inte återse dem igen…

Följ med på en romantisk, sorglig, rolig och framförallt fascinerande resa när Doug Block återvänder till några av de många par vars bröllop han förevigat genom åren. Några lever fortfarande tillsammans, andra åtskilda sedan länge – alla har de historier om kärlekens berg-och-dalbana att berätta.

112 Weddings knyter samman stämningsfulla bröllopsfilmer med oerhört ärliga intervjuer, äktenskapsråd och tankar om evig trohetslöften.

PÅ SCEN: ELIASSON & ARINGSKOGS
Bröllopsmusikerna Eliasson & Aringskogs gör liveframädande med sin bröllopsrepertoar!

BRÖLLOPSFOTOGRAF: JONNA NIMONIUS
Bröllopsfotograf Jonna Nimonius visar bilder ur sin portfolie och berättar spännande bröllops-anekdoter.

BRÖLLOPSFIX: STRÖMMA FARMLODGE
Marina som driver Strömma Farmlodge och arrangerar “Barn Weddings” bröllopspyntar vår lounge.
“Drömmer Ni om ett bröllop på landet, en unik upplevelse för både Er och Era gäster.
Vigseln ute på ängen, vid ån eller i ladan med högt tak. Gästerna sitter på höbalar under vigseln, vi använder naturen att dekorera med och som vår största inspirationskälla!”

RELATIONSEXPERT: GUN-MARIE FAHLÈN
Gun-Marie Fahlén gästar oss även denna kväll och delar med sig av sina bästa relationstips! Hon jobbar med familjeterapi, individualterapi och stöd-, kris- och rehabiliteringssamtal. Hon handleder både grupper, par och individuella.

BRÖLLOPSKLÄDER: FESTGARDEROBEN
Festgarderoben i Varberg visar upp det senaste ur bröllopskollektionerna!

BRÖLLOPSGÅVA: VÅTPLÅT
Brick Castle Studio gästar oss även och berättar om hur de i sitt hem utanför Varberg plåtar på samma sätt som man gjorde på 1850-talet. Tekniken kallas våtplåt. Perfekt upplevelse att ge bort som bröllopsgåva!

TEATERCAFÈET : TOVEDALS
Som vanligt är Teatercaféet öppet och gästas av Tovedals.
OBS! I väntan på vårt permanenta tillstånd är kaféet fyllt av läckra alkoholfria alternativ, under höstens första kvällar!