Bokningserbjudande Punk Voyage!

Sverigepremiär och exklusivt extramaterial. 


Möt Finlands mest älskade punkband, Pertti Kurikan Nimipäivät! Dokumentären Punk Voyage följer bandet, vars medlemmar alla har olika funktionsvariationer, under deras sista turné som leder hela vägen till Eurovision Song Contest i Wien. Det blir en oförglömlig resa fylld av humor, drama och hög igenkänningsfaktor.

Punk Voyage får Sverigepremiär den fredagen 9 februari 2018 och erbjuds för repertoarvisningar till biografer över hela landet. Den 6 februari gav vi möjlighet att genom Doc Lounge Live förhandsvisa filmen i kombination med en exklusiv livesändning med musikframträdande och samtal med regissörerna och filmens stjärnor. Det är denna sändning som nu erbjuds som extramaterial till alla som vill visa filmen. 

Punk Voyage är en varm och viktig film, en musikdokumentär med ett viktigt budskap om alla människors lika värde och potential att uppskattas av en stor och bred målgrupp. Missa inte chansen att sätta upp Punk Voyage på er biograf och boka det exklusiva Doc Lounge Live-evenemanget! 

Sverigelanseringen av Punk Voyage presenteras av Doc Lounge i samarbete med Auto Images, Mouka Filmi och Folkets Hus och Parker. 

---------------------

Boka filmen
Biografer, bibliotek och kulturhus är välkomna att boka en eller flera visningar av Punk Voyage under hela våren. Punk Voyage kommer visas på SVT den 20 mars. I bokningserbjudandet ingår även exklusivt extramaterial i form av förstudio med regissörsbesök och eftersnack med regissör och bandets medlemmar inspelat på Babel i Malmö. 

Observera: Filmen är svensktextad och livesändningen hålls på svenska, men regissörssamtalet sker på engelska.

Bokningen är öppen! Se bokningsinformation i spalten till höger. 

---------------------
PUNK VOYAGE

Regi: Jukka Kärkkäinen, J-P Passi
Produktionsbolag: Mouka Filmi Svensk samproduktion: Auto Images
Land: Finland/Sverige Produktionsår: 2017 Längd: 100 min Undertexter: Svenska

Synopsis: Pertti Kurikan Nimipäivät (Pertti Kurikkas namnsdag) är det älskade och unika punkbandet som uppnår kultstatus i hemlandet Finland och fortsätter sitt segertåg med 300 konserter i 16 länder världen över. Som kronan på verket blir bandet framröstade att representera Finland under 2015 års Eurovision Song Contest, och spelar live för över 100 miljoner tv-tittare.

Men den väldiga framgången och det hektiska turnélivet sätter press på bandmedlemmarna som alla har olika intellektuella funktionsvariation. Kari kämpar med kändisskapets frestelser och ansvar, Sami börjar utforska ny mark inom både religion och politik, Toni och bandets roadie Niila blir kära i samma tjej, och Pertti, gängets äldsta medlem, bestämmer sig för att gå i pension och lägga ner bandet för alltid. I december 2016 avslutas ett enastående kapitel i musikhistorien, när PKN gör sin allra sista spelning.

Dokumentären Punk Voyage följer bandets sista äventyr under en oförglömlig resa fylld av humor, drama och med hög igenkänningsfaktor. Punk Voyage är en film om att vara sann mot sig själv, att våga ta svåra beslut och gå vidare i livet, men också om allas lika värde och rätt att göra sin röst hörd. 

Punk Voyage är en fristående uppföljaren till publikfavoriten Punk Syndrome som gick upp på svenska biografer 2012, och bland annat blev nominerad till Nordiska Rådets Filmpris.

Boka nu!

Erbjudandet om att visa Punk Voyage riktar sig till biografer, bibliotek och kulturhus. I paketet ingår:

  • Rättigheter till visning
  • Leverans av filmfil (DCP eller högupplöst fil)
  • Exklusivt extramaterial i form av inspelat regissörssamtal och frågetstund med bandet.
  • Utförligt marknadsföringsmaterial 
  • ​Tips och metodkit för outreach och kreativt publikarbete

Länkar

Visningar av Punk Voyage 2018
Om Punk voyage
Punk Voyage trailer
Doc Lounge workshop

Datum 

Visningar att boka under hela våren, filmen kommer visas i SVT den 20 mars 2018

Filformat

Filmen kan visas från DCP (gäller biografer och distribueras då från Filmlagret) eller högupplöst fil (distribueras då från Doc Lounge). 

Bokning
Skicka bokningförfrågan till bokning@doclounge.se.

Kostnad
Alternativ 1: 35% på biljettintäkter (Minimumgaranti 650kr) 
(gäller endast registrerade biografer)

Alternativ 2: Fast kostnad 2500kr/visning. 

Press & outreach
Ladda ner Outreach-kit för Punk Voyage
Ladda ner Outreach-kit för Punk Voyage Live

Friends & sponsors