Bokningserbjudande: Dreaming Murakami

Mette Holm har spenderat tusentals timmar med att översätta Murakamis gåtfulla, surrealistiska och vida diskuterade romaner till hans danska läsare. Dreaming Murakami är en unik dokumentär om hur det är översätta en av världens mest populära samtida författare, vars romaner har trollbundit miljontals hängivna läsare världen över. Vi följer Holm i hennes arbete och får uppleva hur Murakamis fiktiva karaktärer får liv och blir till en del av filmen.

Den 23 oktober kommer Doc Lounge arrangera en stor eventvisning av filmen på Babel i Malmö där vi gästas av filmens danska regissör Nitesh Anjaan. Hela evenemanget och regissörssamtalet kommer att livesändas ut till visningsplatser, både i Malmö och i resten av Sverige som visar filmen samma kväll. All publik, oavsett stad, kommer ha möjlighet att delta i samtalet och interagera med livesändningen via SMS och sociala medier. 

Kulturhus, biografer, bibliotek och andra visningsplatser har nu möjlighet att boka filmen och livesändning inklusive förstudio och exklusivt samtal. Det går också bra att boka filmen och göra egna lokala arrangemang utan livesändning (Doc Lounge Pop Up) från den 1 oktober till 31 december 2018. 

Se trailer

Filmen kan visas med svenska eller engelska undertexter. Samtalet i livesändningen den 23 oktober sker på engelska. Se bokningsdetaljer till höger.

 

Paketet inkluderar: 

DOC LOUNGE LIVE:
Rättigheter till visning 23 oktober
Leverans av filmfil (högupplöst fil)
Exklusiv livesändning med förstudio och intervju med regissören 
Presskit och marknadsföringsmaterial 
Guide till kreativt publikarbete

DOC LOUNGE POP UP:
Rättigheter till visning mellan 1 nov och 31 dec
Leverans av filmfil (högupplöst fil) 
Presskit och marknadsföringsmaterial 
Guide till kreativt publikarbete

Filformat
Filmen visas från högupplöst fil och distribueras från Doc Lounge. 

Teknik för livesändning: se teknisk guide 

Kostnad
Fast kostnad 2500kr per visning

Kontakt och bokning
Skicka bokningförfrågan till andrea@doclounge.se.

Regissör Nitesh Anjaan