Doc Lounge Östersund

Dokumentärfilm, musik, mat & bar!
Doc Lounge Östersund visar de bästa dokumentärerna i den bästa kontexten varje månad under 2017 på Storsjöteatern! Kolla eventkalendern för att få reda på allt om kvällarna du inte vill missa! 
Doc Lounge presenterar världens bästa dokumentärer i en kontext som engagerar, inspirerar och berör. I alternativa visningsrum arrangeras förhands- och premiärvisningar av det allra senaste från dokumentärfilmsvärlden – alltid i kombination med aktuella kringarrangemang, regissörsbesök, spännande samtal, liveakter, bar och musik. Sedan starten i Malmö 2006 har Doc Lounge växt till ett starkt nyskapande visningsnätverk med verksamhet i 20 nordiska städer. 
 

 

Doc Lounge Network

Doc Lounge är ett nätverk som har verksamhet i hela 16 städer i Norden. Klicka för att se mer!

Doc Lounge Guldkort

Guldkort ger dig fritt inträde till hela höstens ordinarie Doc Lounge-visningar i Östersund! Pris 100 kr. Finns att på visningskvällarna eller genom att mejla till ostersund@doclounge.se

Vi söker volontärer

Vill du hjälpa till med Doc Lounge? Var med och hjälp till att göra Doc Lounge kvällarna precis så strålande som de är! Skicka ett mejl till ostersund@doclounge.se så får du veta mer.

Team Doc Lounge Östersund!

Contact person

Eventproducenter
Gisela Ritzén & Sara Norling
0046706003542

Postadress

ostersund@doclounge.se

Doc Lounge Östersund
Skidbacksvägen 3
831 42 Östersund

Visningar

Teaterfoajén och Studioscenen, OSD Storsjöteatern.
Stortorget
Östersund

Projektledare
Anna Sivertsson
0046 (0)70 397 32 83

Friends & sponsors