Doc Lounge Kalmar
Past21/82015

Sextemplet

Johan Palmgren, 80 min, Sweden, 2015

Sextemplet Trailer from Njutafilms/Studio S on Vimeo.

Sextemplet

Humor, erotik och moralpanik i augustinatten.

Vi är många som tyckte det var synd att det inte blev någon utebio i Kalmar i sommar. Därför ordnar vi nu en gratis föreställning utomhus i stadsparken.

Christians livsverk, swingersklubben Adam & Eva i Norrköping, har brunnit ner. Ska han ge upp eller starta om i nya lokaler? I en annan del av staden finns dragartisten Robin, som äger den anrika fina Arbis-teatern tillsammans med sin man. Han brottas med obetalda fakturor, eftersatt underhåll och en evig brist på pengar. En hyresgäst skulle kunna rädda verksamheten, och källaren står ju ändå tom. De två bestämmer sig för att slå sina påsar ihop, men att få ett sextempel mitt i kulturkvarteren är mer än vad det rättrådiga Norrköping klarar av...

Utomhusvisning!
Vi visar filmen i Stadsparken, på scenen bredvid Byttan.Ta med något mjukt att sitta på, varma kläder, filt, sovsäck eller liknande att gosa ner dig i! Vill du inte sitta på bänkarna går det bra att ta med dig egen stol.

Crêpes, galettes och kaffe!
Från kl. 20 kommer Anna Mörnerud att sälja crêpes, galetter, kaffe och cider från världens sötaste matvagn, "Det rullande ägget". Gott, värmande, mysigt!

 

Det mobila crêperiet kommer!

Friends & sponsors