Doc Lounge Lund
Past3/112009

Plötsligt igen

Nu är det VINSLÖVS feber är på gång!

Äntligen kommer uppföljaren till den närmast kultförklarade dokumentäfilmen från den lilla samhället i norra Skåne, Plötsligt i Vinslöv. Kom och fira Lundapremiären tillsammans med oss och de båda regissörerna.

EXTRA : För alla er som lyckats missa den första filmen  och för er som inte kan få nog av den kommer vi smygöppna Doc Lounge redan klockan 18.00 och visa Plötsligt i Vinslöv som en förfest. Mellan 19-20 är det som vanligt mingel, bar och musik. 20.00 kör vi igång Plötsligt igen. Så kom och gör en helkväll i Vinslöv!

På plats: Malin Skjöld och Jenny Bergman + hemliga gäster

Förfilm: Husvagnsrally

Livemusik: Mikael Strandberg (Mellan- Kjell från  Vinslöv -Plötsligt en förening) spelar sina Vinslövslåtar.

Dj: Magnus Melliander ( Loosegoats )

Tid: Smygöppning med Plötsligt i Vinslöv 18.00 Riktig öppning med mingel och musik 19.00 Plötsligt igen  20.00 

Entré: 60kr.  Förköp kan köpas på Kino , kyrkogatan 3.

Plötsligt igen är uppföljaren till succédokumentären Plötsligt i Vinslöv. 7 år efter inspelningen av Plötsligt i Vinslöv åker filmarna Malin Skjöld och Jenny Bergman tillbaka till Vinslöv. De har fått  ett anrop från en av filmens huvudpersoner: Holger. Holger papegoja har blivit stulen. Malin och Jenny åker till Vinslöv för att hjälpa Holger att få tillbaka sin papegoja, men i Vinslöv överraskas de av media. Ryktet har gått att en uppföljare är på gång, och journalisterna vill gärna vara med på inspelningen…Det blir upptakten till Plötsligt igen.

Välkomna!