Doc Lounge Sundsvall
Past8/32017

Lovetrue

Alma Har’el, 82 min, USA, 2016

LoveTrue

+ Q&A med regissören via Skype!

Regissören Alma Har’el har gjort det igen! Efter den otroligt hyllade dokumentären Bombay Beach kommer nu LoveTrue, en fantastiskt ärlig och rå studie i okonventionella kärleksrelationer.

Följ med på en djupdykning i kärlek och vilka utmaningar och äventyr som som kommer med den. Se hur både vårt förflutna och vår framtid kan forma de belsut vi fattar när true love sviker. Regissören Alma Har’el hyllades otroligt för sin förra dokumentär Bombay Beach, då hon på ett unikt sätt skapade dokumentärfilm genom att blanda dokumentära och dramatiserande scener. Nu är hon aktuell med ett nytt, unikt mästerverk! LoveTrue är en bländande mix av dokumentärt material, konstnärliga scener, samt både blickar tillbaka och framåt.

Alma Har’el hyllades otroligt för sin förra dokumentär Bombay Beach, då hon på ett unikt sätt skapade dokumentärfilm genom att blanda dokumentära och dramatiserande scener. Nu är hon aktuell med ett nytt, unikt mästerverk! LoveTrue är en bländande mix av dokumentärt material, konstnärliga scener, samt både blickar tillbaka och framåt.

Friends & sponsors