Doc Lounge Göteborg
Past7/102014

Advanced Style

Lina Plioplyte, 72 min, USA, 2014

Advanced Style

Live med Hanna Chawki!

Vi vill lyfta på hatten för alla som vågar ta ut svängarna lite extra och inte låter sig hindras av konventionen.  Under kvällen kommer det spelas slagdängor av coola damer från olika årtionden och fantastiska Hanna Chawki uppträder live.

Åter igen kan det finnas popcorn…

FILM: ADVANCED STYLE
ADVANCED STYLE började som en blogg med samma namn. En unik plats för äldre damer att visa upp sin flärdfulla stil som står i skarpt till vad normen säger om att vara modest och klä sig diskret på ålderns höst.
ÅLDERSSPANNET PÅ DESSA MODELEJON SOM INNEBOR NEW YORKS GATOR STRÄCKER SIG MELLAN 62-95år! Filmen följer sju av dessa damer och lyfter fram dem som förebilder, både för kvinnor och äldre. En respektfull, mycket underhållande och gripande skildring av dessa unika kvinnor. Filmen har rönt stora framgångar och fick på filmsajten rottentomatoes.com (som samlar kritikers betyg och sammanställer ett snitt) 89% positiva betyg.

EXTRA:
Hanna Chawki (även medlem i Surreal Lovers) uppträder live.
Här är en låt med några år på nacken men som innehåller den unika blandning av dekadens, och sofistikerad charm vilket är Hanna Chawkis signum.

https://www.youtube.com/watch?v=zWyNfizW_yk&list=UUVMky-MNLHwTVjMdDSqYVew

 


OBS!! Glöm inte attenda och bjuda in era vänner på facebook.
https://www.facebook.com/docloungegoteborg