Doc Lounge Malmö
Past30/92014

112 Weddings

Doug Block, 90 min, USA, 2014

112 Weddings

Sverigepremiär! Relationsspecial! Tårta!

Häng med Doc Lounge på en relations- och bröllopsspecial! Det blir Sverigepremiär av Doug Blocks hyllade 112 WEDDINGS, där han återvänder till de många bröllopspar han förevigat genom åren och frågar sig: Hur gick det sen?

Vi gästas av psykolog och parterapiexpert Ulrika Gustafsson, så passa på att ställa alla dina relationsfrågor efter filmen! I sann bröllopsanda bjuder vi också på både tal och tårta, dessutom kommer Uppträdargruppen överraska publiken med ett performance på temat! 

112 WEDDINGS: I nästan 20 år har Doug Block delvis försörjt sig på att föreviga totalt 112 bröllopsdagar med sin filmkamera. Varje bröllop var speciellt, och varje gång kom han bröllopsparen väldigt nära i deras stunder av lycka, öppenhet och tro på evig kärlek. Efter ett par veckor var dock de filmerna färdigredigerade och ivägskickade och Block hörde aldrig av paren igen. En dag bestämmer han sig för att börja söka upp några av paren för att se vad som har hänt i deras liv. Är de fortfarande gifta & har livet som äkta makar utvecklats som de trodde? I 112 WEDDINGS knyts stämningsfulla originalbröllopsfilmer samman med oerhört ärliga intervjuer, äktenskapsråd och tankar om evig trohetslöften.

PERFORMANCE: UPPTRÄDARGRUPPEN gillar att strö glitter omkring sig, spå i katter, slå på pukor, försätta sin publik i masshypnos, skoja om Per Gessle och dansa synkroniserad dans. Nu kommer Uppträdargruppen med tårta och tyll till Doc Lounge för att knyta ihop påsen kring hela livscykeln hos två själsfränder på mindre än en halvtimme. Det blir pompöst, pannkaka och vackert.

GÄST: Vi gästas av psykolog och parterapiexpert Ulrika Gustafsson, så passa på att ställa alla dina relationsfrågor efter filmen! Ulrika Gustafsson är leg psykolog från Psykologpartners, och jobbar bland annat med behandling av par och individer och med att utbilda och handleda andra behandlare. Ulrika är utbildad i IBCT (integrated behavioural couples therapy) som är den enda parterapin som utvärderats vetenskapligt. Hon läser just nu masterprogram i sexologi. 

ÖPPNAR kl. 19.00 / PERFORMANCE ca 19.30 / FILM ca 20.00